Oltul Curtișoara s-a impus în amicalul disputat cu ACS Cârcea. Ce jucători au fost aduși

Oltul Curtișoara, echipă ce evoluează în Liga a III-a, s-a impus cu scorul 3-2 în meciul de pregătire susținut sâmbătă, 27 ianuarie, pe teren propriu, cu ACS Cârcea, liderul Ligii a IV-a din Dolj. Golurile echipei din Curtișoara au fost marcate de Neicu (2) și Pisăru, în timp ce pentru oaspeți au înscris Manache și Baciu.

Este cel de al doilea meci amical susținut în pauza competițională de echipa din Curtișoara, care a întâlnit, săptămâna trecută, Iris Nicolae Titulescu (liderul Ligii a IV-a din Olt), partidă încheiată la egalitate, scor 1-1.

În această iarnă, Oltul Curtișoara s-a despărțit de mijlocașul Andronache, și i-a cooptat în lot pe fundașul stânga Alex Mandagiu și pe mijlocașii centrali Liviu Bărbulescu (ambii de la ACS Caracal) și Cătălin Albu (Filiași, Ligia a III-a).

Antrenorul de la Oltul Curtișoara, Dan Ignat, a precizat că își dorește să mai aducă câțiva jucători la echipă.

„Suntem în căutări, mai vrem să aducem trei-patru jucători, pentru a forma o echipă competitivă, am suferit la nivelul lotului în prima parte a sezonului, am avut o bancă subțire. Sperăm să mai aducem jucători pe posturile pe care am suferit, ca să avem un joc de calitate, iar spectatorii să vină cu plăcere la stadion”, a spus Dan Ignat, pentru stirideolt.ro.

Echipa din Curtișoara urmează să mai susțină jocuri de pregătire cu: Turnu Severin, pe terenul echipei CSU Craiova (Liga a III-a), Colonești, Filiași și FCU Craiova.

Oltul Curtișoara ocupă locul șapte în clasamentul Ligii a III-a, Seria a VI-a, cu 17 puncte.

Oltul Curtișoara: Stănciulescu, Covercă, Preda, Ungureanu, Mandagiu, Bărbulescu, Albu, Tudor, Cristea, Jianu și Neicu. A doua repriză au mai jucat: Băjan, Pisăru, Dumitrașcu, Tecuceanu, Șerban, Cârciumaru, Zamfir, Vărzaru, Șerban Nicușor portar. Antrenor: Dan Ignat.