Un polițist de 32 de ani și-ar fi agresat un coleg, pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina. IPJ Olt: „Au fost demarate verificări interne”

Un polițist de 32 de ani, din Slatina, și-ar fi agresat un coleg, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, duminică, 28 ianuarie, în jurul prânzului. Ambii polițiști erau în timpul liber, cu mașinile personale, doar cel care ar fi luat bătaie fiind angajat în cadrul IPJ Olt. Potrivit unor surse, cei doi nu se cunoșteau.

Incidentul ar fi avut loc pe fondul unor șicane în trafic, tânărul de 35 de ani, din comuna Curtișoara, fiind transportat la UPU Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor șicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 35 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambii tineri sunt polițiști, astfel că au fost demarate verificări interne”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și dispunerea de măsuri legale.