Doi tineri, din comuna Ipotești, au fost prinși cu două căruțe cu lemne. Au dosar penal

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au depistat marți, 30 ianuarie, doi tineri, în vârstă de 28 de ani, respectiv 18 ani, ambii din comuna Ipotești, județul Olt, în timp ce transportau lemne cu două căruțe. Tinerii au fost prinși pe un drum agricol din comuna Ipotești, județul Olt, fără a deține documente legale de proveniență.

Tinerii ar fi tăiat mai mulți arbori de pe fondul forestier al comunei Ipotești.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că, în aceeași zi, cei doi tineri ar fi tăiat fara drept mai mulți arbori de diferite specii, de pe fondul forestier al comunei Ipotești, pe care i-ar fi sustras cu două atelaje hipo.

Pentru continuarea cercetărilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor bunurile folosite la comiterea infracțiunilor, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată și lăsată in custodia Ocolului Silvic Drăgănești-Olt”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și sustragere de material lemnos.