Comuna Radomirești va avea din nou echipă în Liga a IV-a. Primarul: Investitorii pot veni lângă echipă

Primarul comunei Radomirești, Nicușor Sîia, a obținut în instanță constituirea Asociației Clubul Sportiv Unirea 2024 Radomirești, care are personalitate juridică și poate fi înscrisă în registrul asociațiilor, aflat în Grefa Judecătoriei Caracal.

Primarul localității a precizat că, din sezonul următor, echipa locală va fi înscrisă în Liga a IV-a. Acesta așteaptă investitorii lângă echipă.

„Am reușit să înființăm Asociația Clubul Sportiv Unirea 2024 Radomirești, care are personalitate juridică. Orice cetățean, investitor sau constructor poate să vină lângă echipă și să direcționeze impozitul pe profit către club. Am avut echipă bună în comună, chiar mă uitam acum la formația din Drăgănești că are șapte titulari care au fost la Radomirești. Practic, nucleul lor de jucători este de la Radomirești. Vom înscrie din nou echipa în Liga a IV-a”, a spus primarul Nicușor Sîia, care are în comună o bază sportivă modernă.

În vara anului trecut, Unirea Radomirești, echipă care terminase sezonul 2022-2023 pe locul al treilea în clasament (cu 66 de puncte, fiind devansată doar de liderul Oltul Curtișoara și de ACS Caracal), a fost desființată.

sursa foto: facebook Primăria Radomirești