Aproape 900.000 de euro, fonduri europene pentru digitalizarea Spitalului Slatina. Sistem Informatic Integrat pe toate secțiile

Spitalul Județean de Urgență Slatina va beneficia de fonduri europene în valoare de 891.000 de euro pentru digitalizarea activității.

Astfel, toate secțiile și departamentele unității medicale vor beneficia de acest Sistemul Informatic Integrat, investiția având ca termen de implementare 22 de luni.

„Proiectul ”Digitalizarea activității Spitalului Județean de Urgență Slatina” a fost aprobat astăzi și va primi finanțare în cadrul PNRR, Componenta 7 ”Investiții în sistemele informatice și în structura digitală a unităților sanitare publice”.
Pe termen mediu și lung, obiectivul principal presupune ca toată activitatea specifică din cadrul spitalului să poată fi realizată digitalizat, spitalul dispunând astfel, de un Sistem Informatic Integrat funcțional, în toate departamentele și secțiile unității.
Această investiție, cu o durată de implementare de 22 de luni, va aduce o serie de îmbunătățiri semnificative în sistemul nostru medical, consolidând calitatea și eficiența serviciilor oferite pacienților noștri”, arată PSD Olt.