S-au turnat primele straturi de asfalt pe Varianta Oituz din Slatina, circulația fiind reluată între Hanul Cireașov și strada Carol I. Primarul Emil Moț a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, cei doi viceprimari ai Slatinei, Alexandru Berechet și Gigi Vîlceleanu, și reprezentanții DASIP Slatina au verificat luni, 11 martie, stadiul lucrărilor de reabilitare derulate pe varianta Oituz din Slatina.

Edilul Emil Moț a precizat că s-au turnat primele două straturi de asfalt, circulația rutieră fiind reluată pe porțiunea dintre Hanul Cireașov și interesecția cu strada Carol I.

Lucrările continuă pe tronsonul cuprins între intersecția străzilor Carol I și Mărășești, circulația fiind acum închisă pe această porțiune de drum.

„Astăzi, am verificat progresul lucrărilor la varianta Oituz (varianta de ocolire a municipiului), pe tronsonul 1, între Hanul Cireașov și intersecția cu strada Carol I. S-au turnat primele două straturi de asfalt și s-au amenajat trotuarele, iar circulația rutieră a fost reluată pe această porțiune.

Lucrările de reabilitare vor continua pe următorul tronson, cuprins între intersecția cu strada Carol I și intersecția cu strada Mărășești, unde se va reface carosabilul, se vor amenaja trotuarele și se va realiza sistemul de colectare a apelor pluviale.

Până la finalizarea acestui tronson, locuitorii străzii Oituz pot circula pe sectorul de drum cuprins între strada Ionașcu și strada Mărășești.

Vă rugăm să circulați cu prudență și să respectați semnalizarea rutieră temporar instituită!”, a transmis primarul Slatinei.

sursa foto: facebook Emil Moț