Edilul Cătălin Rotea continuă investițiile în Balș. În două-trei luni vrea să finalizeze proiecte în cartierele Româna, Vârtina și să reabiliteze parcul de la Gengea

Primarul Balșului, Cătălin Rotea, a anunțat marți, 12 martie, noi investiții pentru oraș, acestea urmând să fie finalizate în două-trei luni.

Astfel, va începe construirea unei noi unități de învățământ din Româna și va fi integral înlocuit gradul cimitirului din acest cartier. Totodată, în cartierul Vârtina vor fi demarate mai multe investiții pentru copiii și bălșenii din această zonă.

O altă investiție demarată în această perioadă este reabilitarea integrală a parcului din Gengea.

„Mi-am luat o serie de angajamente față de dumneavoastră și, astăzi, 90 la sută dintre ele sunt îndeplinite, fie în curs de îndeplinire. La momentul respectiv, eu nu am anticipat nevoile și dificultățile orașului, sunt foarte multe lucruri care poate ar fi trebuit să fie făcute mai devreme și am încercat să le prioritizez în funcție de constrângerile bugetare ale orașului și, mai ales, știind că multe dintre aceste lucruri sunt arzătoare pentru mulți dintre dumneavoastră. Iată, că a venit momentul ca într-o săptămână, maximum două să începem noi lucrări de investiții pentru cetățenii orașului Balș. Să începem să construim o școală nouă în Româna, să înlocuim integral gardul cimitirului de la Româna, să reabilităm integral curtea școlii de la Vârtina, cu un teren de sport, cu loc de joacă, cu un părculeț pentru locuitorii din Vârtina, să construim cinci noi locuri de joacă, să reabilităm integral parcul de la Gengea, să reabilităm integral băile de la blocul de locuințe sociale de la G6. Sunt lucrări pe care mi-am dorit să le încep de mult timp, dar constrângerile bugetare ale orașului nu mi-au permis, dar iată că le începem acum. Sunt lucrări foarte importante pentru cei care veți beneficia de ele. Ele vor fi finalizate în două-trei luni”, a spus edilul.

Cătălin Rotea a postat imagini dezolante cu situația în care se află aceste obiective, ignorate total de fosta administrație în frunte cu primarul liberal Mădălin Teodosescu, spunând că în două-trei luni acestea vor fi transformate, grație investițiilor derulate.