Umilință totală pentru prefectul județului. Edilul Emil Moț a plantat flori pe platoul din fața Prefecturii Olt, după ce zilele trecute a făcut curat

Umilință totală pentru prefectul liberal al județului Olt, Mario De Mezzo, după ce primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a plantat marți, 12 martie, panseluțe pe platoul din fața Prefecturii Olt. La finalul săptămânii trecute, edilul Slatinei a demarat  campania de curățenie în oraș, începând chiar din „curtea” prefectului, care nu pare deranjat de modul cum arată zona aflată chiar sub ochii săi.

Primarul Slatinei Emil Moț, subprefectul Cosmin Floreanu (PSD) și o echipă de la Dezvoltare Urbană Slatina au fost marți dimineață, 12 martie, în fața Prefecturii, pentru a planta panseluțe în spațiile special destinate florilor.

Acțiunea de înfrumusețare a zonei a venit la trei zile distanță, după ce primarul Slatinei a demarat curățenia de primăvară chiar de pe Bulevardul A.I Cuza, fiind astfel igienizat și platoul din fața Prefecturii Olt.

Primarul a postat pe pagina sa de socializare câteva fotografii cu acțiunea de plantare a florilor din fața Prefecturii Olt, adăugând sintagmele „#FapteNuVorbe, #ImplicareNuTikTok”, care fac strictă referire la numeroasele filmulețe pe care prefectul județului le publică pe rețelele de socializare, fiind mai mult preocupat de circul mediatic.

Subprefectul Cosmin Floreanu l-a acuzat luni, 11 martie, pe prefectul județului Olt, liberalul Mario De Mezzo, că minte în încercarea de a-și acoperi incompetența administrării instituției. Prefectul nu ar fi solicitat Ministerului Afacerilor Interne fondurile necesare reabilitării spațiului din fața instituției, deși întreaga zonă a ajuns într-o stare jalnică. Subprefectul Cosmin Floreanu a precizat că bugetul anului 2024 este gândit sută la sută de Mario De Mezzo, care nu a fost interesat nicio secundă să schimbe înfățișarea platoului din fața Prefecturii Olt, unde sunt organizate multe evenimente publice.

Mai mult de atât, subprefectul îl acuză pe prefect de carențe crase privind cunoașterea codulului administrativ.

sursa foto: facebook Emil Moț