Se asfaltează intersecția străzilor Cuza-Vodă-Banului-Poenii. Sunt restricții de trafic în această zonă

Traficul rutier este închis total în sensul giratoriu de la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Banului, respectiv strada Poienii, în perioada 14-15 martie, în intervalul orar 8.30-17.00, ca urmare a continuării lucrărilor efectuate de către Primăria municipiului Slatina, pentru modernizarea părții carosabile.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, vor fi impuse restricții de circulație pe segmentele de drum dintre intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Văilor, intersecția străzii Banului cu strada Academician Petre S. Aurelian, respectiv intersecția străzii Poienii cu strada Zorleasca, sens în care vor fi amplasați piloți de dirijare a traficului, accesul fiind permis doar riveranilor.

„În zilele de 14 și 15 martie, între orele 8:30 și 17:00, vor avea loc lucrări de frezare și asfaltare în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Cuza-Vodă – Banului – Poenii.

Circulația rutieră va fi închisă pe următoarele segmente:

– Strada Cuza-Vodă, de la intersecția cu strada Văilor până la sensul giratoriu;

– Strada Banului, de la intersecția cu strada Mânăstirii până la sensul giratoriu;

– Strada Poenii, de la intersecția cu strada Milcovului până la sensul giratoriu.

Excepție vor face riveranii cărora li se va permite accesul în aceste zone.

Vă rugăm să alegeți rute alternative și să circulați cu prudență, respectând semnalizarea rutieră temporară instituită!”, a anunțat primarul municipiului Slatina, Emil Moț.