Peste 600 de amenzi, în urma controalelor desfășurate pe șoselele din Olt. 70 de șoferi au rămas fără permis

Polițiștii olteni au desfășurat, în perioada 15-17 martie, mai multe controale pe șoselele județului Olt, fiind aplicate 647 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 230.000 de lei.

În cadrul raziilor derulate, 70 de șoferi au rămas fără permisul de conducere, cei mai mulți pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/oră.

„Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 70 de permise de conducere, dintre acestea 49 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 6 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 15 pentru alte abateri la regimul rutier. De asemenea, au fost reținute 29 de certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și 15 infracțiuni la regimul rutier”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Totodată, în această perioadă, polițiștii au intervenit la peste 200 de solicitări, dintre acestea 144 fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.