Primarul Emil Moț a fost la CNI: Slatina se va bucura de o Sală Polivalentă modernă și un stadion de 10.000 de locuri

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a avut luni, 26 martie, o întâlnire cu directorul general al Companiei Naționale de Investiții (CNI), Manuela Pătrășcoiu, privind stadiul proiectelor derulate cu fondurile companiei în oraș.

Edilul a primit asigurări că Sala Polivalentă va fi terminată, totodată, urmând ca Slatina să aibă un stadion modern, cu o capacitate de 10.000 de locuri.

„În urma întâlnirii de ieri cu doamna Manuela Pătrășcoiu, director general al Companiei Naționale de Investiții, avem certitudinea că toate investițiile municipiului Slatina, finanțate din fondurile companiei, sunt în grafic. Astfel, în viitorul apropiat, Slatina se va bucura de o Sală Polivalentă modernă, un Stadion cu capacitate pentru 10.000 de spectatori și o Creșă cu 110 locuri”, a spus primarul Emil Moț.

Lucrurile au început să se miște, în acest an, privind Sala Polivalentă. Astfel, în februarie, Guvernul a reaprobat indicatorii tehnico-economici pentru Sala Polivalentă din Slatina. Ulterior, municipalitatea a depus documentația privind eliberarea autorizației de construire a Sălii Polivalente din Slatina, urmând ca CNI să scoată la licitație proiectul.

Contractul pentru obiectivul de investiții «Construire Sală de sport multifuncţională, localitatea Slatina, judeţul Olt» atribuit de CNI a fost reziliat în 13 martie 2020, ca urmare a intrării în insolvenţă a antreprenorului care executa lucrările la acest obiectiv.