Tânăr din Olt, prins în flagrant delict, în timp ce ar fi pus în vânzare droguri

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Urzica, județul Olt, a fost prins în flagrant delict în timp ce ar fi pus în vânzare 23 de grame de cocaină, pentru 9.500 de lei. Acțiunea DIICOT a avut loc marți, 26 martie, în municipiul Craiova.

La percheziții, oamenii legii au mai descoperit 150 de grame de cocaină.

„De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că acesta, împreună cu o altă persoană ( care se sustrage urmăririi penale) ar fi deținut și comercializat diferite cantități de cocaină, cu sume cuprinse între 200 și 2.500 de lei.

Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Dolj, unde au fost descoperite 150 de grame de cocaină, un cântar de mare precizie, diverse obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Tânărul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea bărbatului de 26 de ani, pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului reținut, pentru 30 de zile.