Antrenorul Dan Oprescu, după remiza cu CS Tunari: „Rezultatul este echitabil”

CSM Slatina a remizat sâmbătă, 6 aprilie, pe teren propriu, cu CS Tunari, scor 1-1, jocul contând pentru etapa a II-a a play-out-ului Ligii a II-a. În minutul 61, Paul Mitrică, de la CS Tunari, a fost eliminat, după un fault asupra căpitanului Cătălin Doman. Chiar și în inferioritate numerică, oaspeții au deschis scorul prin Atanas Trică, în minutul 64. Slătinenii au ieșit la joc și au controlat finalul partidei, golul egalizator venind în minutul 90+3, prin Denis Dragu.

Antrenorul grupării din Slatina, Dan Oprescu, a precizat că rezultatul a fost echitabil.

„Până la urmă, cred că se putea mai mult, și ei au ratat o ocazie mare în prima repriză, când puteau marca și deschide scorul. Poate că, într-un fel, era mai bine, pentru că se deschidea jocul. Până la golul lor a fost un joc extrem de închis și de urât, pentru că niciuna dintre echipe nu voia să riște, pentru că o eventuală înfrângere pentru ei însemna, matematic, ieșirea, adică campionatul era închis. Eu cred că oricum este jucat. Este un rezultat echitabil, până la urmă, ei au fost periculoși în prima repriză la una –două faze, noi am avut ocazii în repriza a doua, rezultatul este echitabil și ne menține la diferența de nouă puncte față de ei și ne ajută să ne îndeplinim obiectivul mult mai repede. Avem probleme de lot, Toma Dorin cu piciorul rupt, avem Ciocâlteu cu probleme la genunchi, ruptură de menisc, îl avem pe Năstăsie…Ești nevoit să faci improvizații să arunci în luptă jucători care au evoluat mai puțin sau deloc, probabil, că așa o să se desfășoare până la final”, a spus Dan Oprescu.

CSM Slatina: Simion Velcu, Robert Gherghe, Abel Stan, Călin Toma, Ionuț Mitran, Cătălin Doman, Raul Popa, Mircea Donca, Robert Riza, Valentin Alexandru, Constantin Radu. Antrenor: Dan Oprescu.

CS Tunari: Dan Isvoranu, Kamil Wiktorski, Mihai Leca, Nicolae Sima, Gabriel Plumbuitu, Mario Bobe, Lucian Ion, Paul Mitrică, Andrei Sin, Mirko Ivanovski, Mihai Ene. Antrenor; Dan Alexa.

Clasament

1.Clubul Sportiv al Armatei Steaua 1 1 0 0 2-0 2 31
2.Concordia Chiajna 2 2 0 0 2-0 2 31
3.Chindia Târgovişte 2 1 0 1 3-3 0 31
4.Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 1 0 1 3-3 0 26
5.CSM Slatina 1 0 1 0 1-1 0 26
6.CS Tunari 2 0 1 1 3-4 -1 17
7.Progresul 1944 Spartac 2 0 0 2 1-4 -3 1

foto: Facebook CSM Slatina