Ziua Porților Deschise, la Liceul „Nicolae Titulescu” Slatina. Director: „Există interes pentru clasele de pedagogic”

Liceul „Nicolae Titulescu” Slatina a organizat joi, 18 aprilie, Ziua Porților Deschide, sute de elevi de la școli din municipiu fiind așteptați să treacă pragul prestigioasei unități de învățământ slătinene, pentru a cunoaște cadrele didactice și a afla detalii despre programele educaționale.

 Directorul Liceului „Nicolae Titulescu” Slatina, profesoara Adina Gruia, a precizat că elevii sunt interesați de clasele de pedagogic, unde există concurență pe locurile scoase la concurs, iar celor care vor să aleagă profilul de Matematică -Informatică le va fi prezentat Clubul de Robotică. Totodată, pasionații de pictură pot vizita atelierul organizat în sala de marmură a amfiteatrului liceului, coordonat de profesoara Delia Badea.

„Avem două clase de pedagogic, una de educatori-puericultori și una de învățători-educatori, o clasă de arte, trei clase de Filologie și două clase de Matematică-Informatică. Astăzi, am invitat elevi de la toate școlile gimnaziale și liceele care au clase de gimnaziu, toți au confirmat sosirea la noi, noi suntem pregătiți să-i primim pe toți. Există interes pentru clasele de pedagogic, copiii sunt interesați să vadă ce se întâmplă la noi în școală, o să le arătăm clasele de primar, unde ei își vor face practica, cum sunt sala de sport, atelierul de pictură, nu-i vom duce în corpul B, pentru că acolo se lucrează, dar vor vedea un miniatelier în sala de marmură a amfiteatrului. Pentru cei interesați de Matematică-Informatică, avem Clubul de Robotică care își va prezenta robotul. Copiii vor vedea  biblioteca, sălile de clasă”, a spus directorul LTN Slatina, profesoara Adina Gruia.