Liderul PSD Olt, Marius Oprescu, despre liberali: „În afară de a împroșca cu mizerie și gunoi, n-au reușit să producă nimic”

Liderul PSD Olt, Marius Oprescu, a spus joi, 25 aprilie, că adversarii politici nu au venit cu niciun proiect viabil pentru olteni. Acesta a precizat că în campania electorală le va vorbi oamenilor despre proiectele ce au fost realizate și care urmează a fi implementate în comunitățile lor.

Cu trimitere directă la reprezentanții PNL Olt, Oprescu a subliniat că aceștia doar au defăimat și nu au produs niciun proiect pentru comunitate.

Noi arătăm, în primul rând, ceea ce am făcut bun până în momentul de față și ce proiecte o să facem pe viitor. Așa cum v-am obișnuit, să știți că nu ne aventurăm în a promite lucruri care nu se pot face. De la adversarii mei eu nu mă aștept la nimic, dar linia pe care ei au dat-o până acum, în afară de a împroșca cu mizerie și gunoi, ei n-au reușit să producă nimic. Nu vorbesc ce vor să facă pentru județul Olt și cu atât mai puțin pentru Slatina, în afară de a încerca să critice într-un mod incorect și nesimțit, aș putea spune chiar, proiectele noastre, n-au arătat nimic altceva”, a spus președintele PSD Olt.

Totodata, Marius Oprescu a fost întrebat daca modelul politic adoptat la Olt, de a rupe relațiile cu PNL, radical, va fi preluat și la nivel central, acesta spunând că Alianța PSD-PNL va rezista până la cel puțin prima rundă de alegeri.

Nu știu ce se va întâmpla la centru, până în momentul de față nu am avut nicio întâlnire, nici a Biroului permanent, nici a biroului Politic național, deci n-aș putea să vă spun care e direcția pe care Partidul Social Democrat o are în momentul de față. Dar, până una-alta, la nivel de centru, până în momentul de față, așa cum știm, avem o alianță înregistrată electoral pentru care am și depus o listă de europarlamentari împreună. Cel puțin până pe 10 iunie, cu siguranță nu se va întâmpla nimic. Așa cum știți, conform algoritmului parlamentar din momentul de față, nu există o altă soluție pentru guvernarea României. Cred că soluția, până la alegerile parlamentare când vom avea o nouă configurație politică, la guvernare nu va fi alta decât PSD-PNL”, a conchis Oprescu.