Cupa „Speranțe Slătinene”, competiție destinată copiilor. Oprescu: „Încercăm să-i aducem aproape de fotbal și să avem o bază de selecție pentru CSM”

Zeci de copii sunt așteptați la prima ediție a Cupei „Speranțe Slătinene” la fotbal, competiție rezervată copiilor născuți 2013 și mai mici, care se va desfășura în perioada 18-19 mai, la stadionul „1 Mai” Slatina. Competiția este organizată de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Olt, CSM Slatina, Asociația Județeană de Fotbal Olt și CJ Olt, care a alocat 8.000 de lei.

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a precizat joi, 25 aprilie, după încheierea ședinței de consiliul județean în care a fost aprobată suma din care vor fi achiziționate medaliile, vor fi plătiți arbitri, dar și asistența medicală, că această competiție trebuie să-i aducă mai aproape de fotbal pe copii.

„Este o competiție de fotbal legată de copii, prin care încercăm să-i aducem aproape de fotbal și să avem o bază de selecție pentru Clubul Sportiv Municipal cât mai mare. Este prima ediție, sperăm că ea va deveni o tradiție, așa cum suntem obișnuiți, toate competițiile și toate aceste lucruri pe care Consiliul Județean le-a făcut de-a lungul timpului, ele au rezistat și au devenit o tradiție”, a spus Marius Oprescu.