Primarul Daniel Tudor și-a lansat platforma pentru dezvoltarea orașului Scornicești. Conducerea PSD Olt, alături de edil

Primarul din Scornicești, Daniel Tudor, și-a lansat joi, 25 aprilie, platforma pentru dezvoltarea orașului, acesta urmând să candideze, pe 9 iunie, pentru un nou mandat.

Lansarea a avut loc în mijlocul cetățenilor, totodată, lângă edilul din Scornicești fiind prezentă și echipa PSD Olt.

„Seara de ieri dedicată lansării platformei program pentru dezvoltarea Scorniceștiului a fost una specială, în care am avut lângă mine numeroși cetățeni, care îmi transmit energia și încrederea lor în fiecare zi a activității mele.

Totodată, alături mi-a fost echipa PSD Olt, garanția că proiectele noastre vor fi transpuse în realitate. 9 iunie înseamnă mai mult decât alegeri locale și europarlamentare. 9 iunie este despre continuitatea proiectelor noastre, despre dezvoltare, despre comunitatea care ne-a format, familia care ne-a oferit principii solide în viață, e despre prieteni dragi, amintiri frumoase, dar mai ales despre planuri curajoase de viitor. Am alături de mine echipa care va împlini așteptările dumneavoastră și alături de care vom pune Scorniceștiul pe harta investițiilor județene importante. Mulțumesc, domnului președinte Marius Oprescu pentru această oportunitate, domnilor parlamentari pentru susținere, dar mai ales le mulțumesc tuturor cetățenilor orașului nostru pentru șansa oferită”, a spus edilul.

sursa foto: Facebook Daniel Tudor