UPDATE/ Cinci tineri au fost reținuți, după ce au bătut doi bărbați în fața locuinței lor din comuna Găneasa

UPDATE:

În urma probatoriului administrat, Judecătoria Balș a admis astăzi, 20 decembrie, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de 4 persoane și măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile față de a 5-a persoană.

Cele patru persoane față de care s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioada de 30 de zile au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 23-29 de ani, trei din Găneasa, unul din Movileni și altul din Milcov, au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, după ce au bătut doi bărbați, în fața locuinței lor din comuna Găneasa, județul Olt. Tinerii sunt cercetați pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei doi bărbați agresați au ajuns la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„În fapt, la data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 19:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Găneasa, cu privire la faptul că tatăl său, în timp ce se afla la locuința unui tânăr din comuna Găneasa, a fost agresat fizic de către acesta.

Ulterior, în jurul orei 20:00, bărbatul a revenit cu apel la S.N.U.A.U. 112 și a sesizat faptul că atât el cât și tatăl său, în timp ce se aflau în fața locuinței lor, din comuna Găneasa, au fost agresați fizic de către patru persoane necunoscute.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa, care au stabilit faptul că doi bărbați, din comuna Găneasa, ar fi fost agresați fizic.

În urma evenimentului, cei doi bărbați au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Ulterior, una dintre persoanele agresate a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și a documentării activității infracționale.

Cei cinci tineri vor fi prezentați astăzi, 20 decembrie, magistraților cu propuneri legale.

foto:arhivă, prezentare generală