Primarul Ion Doldurea și deputatul Adrian Chesnoiu au participat la cursa de 5 km, din cadrul „Romanați Trail Run”

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, și deputatul Adrian Chesnoiu au participat sâmbătă, 11 mai, la cursa de cinci kilometri din cadrul „Romanați Trail Run”, eveniment ce a ajuns la cea de a treia ediție.

Competiția, la care au participat zeci de caracaleni și nu numai, a fost organizată de Primăria municipiului Caracal, Fundația Județeană pentru Tineret și Sport Olt și Rotary Club Caracal.

„Ca primar al orașului, am susținut de la prima ediție “Romanați Trail Run” care așa cum au dorit organizatorii a devenit un eveniment la care să participe toată comunitatea, concurenți și susținători, să ne bucurăm împreună de o ieșire în natură, de sport și de spiritul competiției. Astăzi, la a treia ediție, sunt bucuros să văd reacția pozitivă a caracalenilor veniți în număr mare în parcul nostru emblematic ”Constantin Poroineanu”. Am participat de emoție, la fel ca și în anii trecuți, la cursa de 5km, unde azi mi s-a alăturat și dl. Deputat Adrian CHESNOIU, alături de oameni frumoși, zâmbitori și plini de viață.

De anul acesta, competiția Romanați Trail Run a devenit un eveniment caritabil, cea mai mare parte a fondurilor obținute vor fi folosiți pentru un proiect în care noi credem – dezvoltarea condițiilor propice pentru educația și integrarea socială a copiilor din comunitatea noastră.

Împreună cu echipa mea vom continua lucrurile bune pentru ca orașul nostru să devină un mediu de viață cât mai plăcut pentru concetățenii noștri, un mediu în care copii noștri să cunoască tradițiile și valorile comunității, iar în viitor să își construiască o carieră și să își întemeieze o familie, aici, acasă la Caracal!”, a spus edilul municipiului Caracal, Ion Doldurea.

sursa foto: facebook Ion Doldurea