Primarul din Nicolae Titulescu, cu gândul la barajul de promovare: „Avem jucători care fac față atât în atac, cât și pe faza de apărare”

Iris Nicolae Titulescu este campioana județului, urmând să reprezinte Oltul la barajul de promovare în Liga a III-a. Astfel, Iris va întâlni, într-o dublă manșă, campioana județului Vâlcea.

Primarul localității Nicolae Titulescu, Gheorghe Florin Tiutiu (foto), spune că a urmărit adversarele din Vâlcea, iar echipa sa este pregătită pentru un astfel de joc.

„Am fost și am văzut echipele din Vâlcea, când a avut Păușești la Sparta Vâlcea, sunt echipe bune, dar nu au prea multe individualități, cred că avem oameni care să facă față atât pe linia de atac, cât și în faza de apărare. La Vâlcea încă se joacă, lupta se dă între Sparta Rm. Vâlcea, Păușești Otăsău și Oltețul Alunu (n. red. – primele trei echipe sunt despărțite de trei puncte), cred că Alunu a cam ieșit din cursă, practic, lupta se dă între primele două echipe. Pentru baraj, pe 16 iunie se joacă la Nicolae Titulescu, iar pe 23 iunie la ei, tur-retur. Așa cum ne-am organizat în Liga a IV-a, așa o să ne organizăm și în Divizia C, o să mai atragem noi sponsori și jucători, o să fim nevoiți să mai facem câteva transferuri”, a spus primarul din comuna Nicolae Titulescu, Gheorghe Florin Tiutiu, după meciul câștigat, pe teren propriu, sâmbătă, 11 mai, în fața echipei Victoria Dăneasa, cu scorul 12-2, contând pentru etapa a XXIII-a Ligii a IV-a.