Șicanare în trafic, la intrare în Slatina. A avut loc o coliziune între cele două mașini, una intrând într-un stâlp de pe strada Drăgănești

Doi tineri s-au șicanat în trafic sâmbătă seara, 11 mai, ora 22.00, la intrare în municipiul Slatina, în zona industrială, incidentul soldându-se cu pagube materiale.

Între cele două mașini, conduse de șoferi de 22 și 19 ani, a avut loc o coliziune, pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina, fiind lovit un stâlp de ilumina public.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că doi tineri de 19, respectiv 22 de ani, ambii din municipiul Slatina, în timp ce conduceau două autoturisme pe Drumul Expres 12, către municipiul Slatina, s-ar fi șicanat reciproc în trafic.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că, pe traseu, între cele două autoturisme ar fi avut loc o coliziune, iar pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina, autoturismul condus de către tânărul de 22 de ani ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.