Handbalistele de la CSM Slatina au revenit acasă. Antrenorul Attila Horvath: „Mă bucur că am închis un sezon fără nicio înfrângere”

Echipa de handbal feminin CSM Slatina a câștigat Turneul de la Iași, promovând în Liga Națională. Handbalistele au ajuns luni seara, 13 mai, la Slatina, fiind primite cu flori de către primarul municipiului Emil Moț, viceprimarul Gigi Vîlceleanu, de către oficialii clubului CSM Slatina, de suporteri, prieteni și de familie.

Acestea au fost aplaudate la scenă deschisă și felicitate, pentru parcursul perfect pe care l-au avut la Turneul de la Iași, revenind astfel pe prima scenă a handbalului românesc.

Emoționat de primirea călduroasă, antrenorul de la CSM Slatina, Attila Horvath, a precizat că echipa merită să fie din nou în Liga Națională, fiind extrem de bucuros că a reușit să încheie sezonul fără nicio înfrângere.

„A fost greu, dar sunt foarte bucuros, pentru că am reușit să demonstrăm că nu este întâmplător tot ceea ce am făcut noi la Slatina. Echipa merită să fie din nou în Liga Florilor. O să ne bucurăm două-trei zile, după care urmează și mai greu, pentru că, știți foarte bine, ce înseamnă Liga Florilor, suntem extrem de bucuroși că am reușit să aducem această echipă înapoi în Liga Florilor, acest oraș merită. În primul rând, vreau să mulțumesc primăriei pentru susținerea pe care am avut-o an de an, necondiționat. Și în Liga a II-a au continuat să susțină sportul, sper din tot sufletul să reușim să facem o performanță mai bună în anii care vin în Liga Națională. În primul an, să ne menținem acolo, este foarte greu, este un campionat foarte puternic, cel mai puternic din lumea, sunt jucătoare de valoare, dar eu sper, cu noile achiziții pe care noi le am făcut, am anticipat, iar zilele care urmează o să le anunțăm, să întărim și mai tare echipa și să facem față cel puțin grupărilor din al doilea eșalon. Am fost foarte concentrat pentru îndeplinirea obiectivului, cred că s-a văzut în meciul decisiv cu Deva. Mă bucur că am închis un sezon fără nicio înfrângere, singura înfrângere am avut-o împotriva campioanei României și știți foarte foarte bine că CSM București este la un alt nivel și vorbim de un alt buget”, a spus Attila Horvath.

Antrenorul a declarat că va avea discuții cu conducerea clubului slătinean, dar și-a dat acordul de principiu să continue la Slatina. Totodată, Attila Horvath a mulțumit galeriei care a încurajat permanent echipa.

Vor urma câteva discuții, dar, în principiu, rămân la Slatina. N-am cuvinte de laudă, vreau să le mulțumesc celor din galerie, pentru că fără ei, sută la sută, ar fi fost mult mai greu meciul cu Deva, au făcut un efort maxim să plece la 3 dimineață spre Iași, să vină să ne susțină, să se întoarcă. Sunt copleșit de emoție, pentru că este clar că această echipă este iubită, au demonstrat-o la fiecare meci și din Liga a II-a și sper din tot sufletul să-i bucurăm cu rezultate și în continuare”, a conchis Attila Horvath.