Senatorul Paul Stănescu: „Noi ne dorim cu toții ca Marcel Ciolacu să fie viitorul președinte al României”

Prezent la evenimentul de lansare a candidaților Partidului Social Democrat din județul Brăila, ce a avut loc pe 10 mai, secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, a precizat că social-democrații își doresc ca Marcel Ciolacu să fie viitorul președinte al României.

Acesta a amintit despre perioada dificilă străbătută în urmă cu patru ani, însă partidul este acum la guvernare, având funcția de prim-ministru.

„Am venit la Brăila, asta vă obligă să aveți primul loc, înainte Oltului, Buzăului, care vreți voi. Aveți o obligație mare să fiți cei mai buni, în top 41 să fiți numărul unu și cred că veți face acest lucru. Astăzi, am fost în oraș, am fost în mai multe zone, în municipiul Brăila, am observat cum Mihai, Iulian  Marian  au un respect deosebit pentru oameni. Cred că noi, ca Partid Social-Democrat, cred că laitmotivul nostru este să fie respect pentru oameni, indiferent că suntem în campanie sau nu. PSD cu asta a câștigat, cu respectul pentru oameni, care este cel mai important lucru. Nu uitați nici de alegerile europarlamentare, pentru că este o onoare pentru noi toți și mai ales pentru brăileni, pentru că Mihai Tudose este capătul de listă la alegerile europarlamentare PSD-PNL, să nu uitați acest lucru. (…) Sunt convins că veți avea cel mai bun rezultat, pentru că în 2020 ne a fost foarte greu. Astăzi, suntem la guvernare, avem prim ministrul, avem o guvernare bună și eu cred că Marcel Ciolacu va fi unul dintre cei mai buni pe care i-a avut România. Sunt multe lucruri care s-au făcut, într-o perioadă scurtă, multe lucruri care nu se știu și sigur că noi ne dorim cu toții ca Marcel Ciolacu să fie viitorul președinte al României (…)”, a spus Paul Stănescu, la Brăila.