Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier, între Salcia și Pleșoiu

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier, între Salcia și Pleșoiu, județul Olt, traficul rutier fiind blocat.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului, pentru a stabili exact cum s-a produs evenimentul rutier.

„În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Județean 677 este blocat, pe ambele sensuri de deplasare, între localitățile Salcia și Pleșoiu, ca urmare a producerii unui eveniment rutier în care ar fi fost implicate trei autoturisme.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

O femeie și un copil de 12 ani au ajuns la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autocamion condus de un tânăr de 33 de ani, din comuna Nicolae Titulescu, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de către un bărbat de 66 de ani, din comuna Strejești, care ar fi ricoșat într-un alt autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din comuna Pleșoiu.

În urma evenimentului rutier, o femeie de 66 de ani și un minor de 12 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani, din comuna Strejești, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, arată IPJ Olt.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii olteni au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.