Ministrul Agriculturii Florin Barbu și deputatul Emil Albotă au trecut pe la urne. Prezența la vot de 8,31, la ora 9.00

Încă de la primele ore ale dimineții, câțiva slătineni au așteptat la coadă pentru a putea să voteze, la o secție de la Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina, însă întreg procesul nu durează mai mult de câteva minute. Prezența la vot la ora 9.00, în județul Olt, era de 8,31 de procente. Urnele s-au deschis sâmbătă, 9 iunie, la ora 7.00 și se vor închide la ora 22.00, oltenii fiind chemați la vot pentru a-și desemna aleșii locali pentru următorii patru ani, dar și europarlamentarii care îi vor reprezenta în forul european. Practic, oamenii primesc cinci buletine de vot, pentru: primar, consiliul local, consiliul județean, președintele consiliului județean și europarlamentare.

La o secție de la CN „Radu Greceanu” Slatina a votat și ministrul Agriculturii Florin Barbu.

Acesta a declarat că a votat pentru liniștea Slatinei.

„Am votat pentru bun simț, am votat pentru decență, pentru liniștea Slatinei și a oamenilor din Slatina, am votat pentru proiecte de dezvoltare, știm foarte bine că Slatina a avut multe proiecte, inclusiv cele privind stadionul și sala polivalentă, vrem un oraș verde, vrem un oraș liniștit și sunt sigur că la închiderea urnelor vom câștiga alegerile”, a spus ministrul Agriculturii.

Tot la ora 8.00, la o secție din cadrul Școlii nr. 1 Slatina, a votat și deputatul Emil Albotă.

„Întâi de toate am votat românește, am votat pentru continuitate și unitate, am votat pentru a continua să dezvoltăm împreună Slatina copiilor noștri așa cum ne-o dorim. Am votat cu emoție, cu emoția responsabilității alegerii făcute. Așa să faceți și voi!!!”, a spus deputatul Emil Albotă.