Primarul Emil Moț a votat la CN „Ion Minulescu” Slatina. „Fac apel la calm, să nu dați curs acestor provocări”

Edilul Slatinei, Emil Moț, a votat astăzi, la ora 10.00, la CN „Ion Minulescu” Slatina, unde a stat la coadă pentru a pune ștampila pe buletinele de vot. Acesta a fost însoțit de soția sa.

La ieșeirea de la urne, primarul Emil Moț a declarat că a votat pentru continuarea proiectelor demarate la nivelul municipiului.

„Am votat pentru continuitate, pentru toate proiectele pe care le am realizat în Slatina și pentru toate proiectele pe care le vom realiza în continuare. Am votat pentru Pădurea Strehareți curată și redată slătinenilor, am votat pentru Parcul Dumitru Dobrescu, cea mai nouă investiție din Slatina și o oază de fericire pentru copiii noștri din Slatina. Am votat pentru drumuri reabilitate, am votat pentru noi slătinenii, pentru familia noastră, am votat să continuăm să dezvoltăm împreună cu voi slătineni orașul nostru”, a spus Emil Moț.

Acesta a făcut apel la calm, spunând ca slătinenii să nu dea curs provocărilor venite din partea celorlalți candidați.

„Ziua de astăzi este una foarte importantă pentru noi slătinenii, din păcate, anumiți candidați au ales, exact cum s-a întâmplat în toată luna de campanie, să facă scandal și să facă circ. Dragii noștri slătineni, vă rog să aveți răbdare, vă rog să nu vă lăsați atrași în aceste tactici de manipulare ordinare, din punctul meu de vedere, inclusiv astăzi. Vă rog să aveți răbdare pentru că de mâine, noi, familia noastră Slatina, cei care trăim în Slatina, ne creștem copiii în Slatina, începând de mâine totul va intra în normal, vom avea liniște. Fac apel la calm și să nu dați curs acestor provocări și acestor tehnici de manipulare a altui candidat”, a adăugat edilul.

Zeci de persoane așteptau la codă să voteze în secțiile de votare de la CN Ion Minulescu Slatina. Prezența la vot, la ora 11.00, în județul Olt, este de 19,63 la sută.