Spitalul Slatina a obținut acreditarea. Secții de Geronto-Pshiatrie și Adicții, la Spitalul de Psihiatrie Schitu. Oprescu: „Două vești bune”

Spitalul Județean de Urgență Slatina a obținut acreditarea, autoritățile de profil confirmând standardele de calitate și siguranță în îngrijirea pacienților. În același timp, Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci a primit avizul Ministerului Sănătății pentru înființarea a două noi secții de specialitate: Geronto-Psihiatrie și Adicții, extinzând astfel gama de servicii oferite pacienților.

Potrivit CJ Olt, noua secție de Geronto-Psihiatrie va oferi îngrijiri specializate pentru persoanele vârstnice cu demențe și Alzheimer, iar secția de Adicții va trata dependențele (toxicomanie, alcool, droguri), asigurând suport și terapii dedicate.

Pavilionul în care vor funcționa aceste două noi secții a fost realizat grație unui proiect al Consiliului Județean Olt, care a investit peste un milion de euro în infrastructură medicală de înaltă calitate, sporind astfel capacitatea și calitatea serviciilor oferite comunității.

”Sunt două vești bune pentru Sănătatea județului Olt, pentru care adresez mulțumiri și felicitări corpului medical și echipelor manageriale ale celor două unități sanitare, pentru angajamentul și implicarea în îmbunătățirea sănătății comunității și pentru asigurarea unei îngrijiri medicale de calitate superioară. Investiția în Sănătate rămâne un obiectiv major al administrației noastre, iar aceste noi realizări marchează un pas important în direcția îndeplinirii țintelor pe care ni le dorim pentru județul”, a spus președintele CJ Olt, Marius Oprescu.