Dosar de tentativă de omor în cazul fetiței care s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc din Balș. A fost emis și un ordin de protecție

Polițiștii fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor în cazul fetiței de șase ani care s-ar fi aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc de pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, în timp ce mama sa și tatăl vitreg se certau.

Totodată, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, care ar fi concubinul mamei sale. Acesta nu are voie să se apropie de cele două.

Dosarul va fi preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

„Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au condus la sediul poliței mai multe persoane pentru audieri. De asemenea, în cauză, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

După administrarea probatoriului, dosarul penal a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș, cu propunere de declinare a competenței către Parchetul de la lângă Tribunalul Olt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Reamintim că pe 20 iunie 2024, în jurul orei 06:30, o fetiță de șase ani ar fi sărit de la etajul al patrulea al unui bloc, în timp ce mama sa s-ar fi certat cu bărbatul cu care locuia (concubinul acesteia).

Micuța se află în stare gravă, la un spital din Craiova.