Un tir încărcat cu ciment s-a răsturnat, între Negreni și Colonești

Traficul rutier este blocat pe Drumul Național 65, între localitățile Negreni și Colonești, după ce un tir încărcat cu ciment s-a răsturnat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este oprită temporar pe DN 65 Slatina-Pitești, în zona localității Colonești, județul Olt, după ce un tir încărcat cu ciment s-a răsturnat pe partea carosabilă. Din incident a rezultat rănirea conducătorului. Ambele sensuri de deplasare sunt blocate pentru a permite intervenția la fața locului”, arată Poliția Română.

Șoferul, un bărbat de 30 de ani, din Teleorman, a ajuns la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din județul Teleorman, care, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat pe partea carosabilă.În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.