Marius Oprescu, despre lista de la alegerile parlamentare: „Se bazează pe activitatea organizației. Pot intra și persoane noi”

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat miercuri, 26 iunie, că nu a fost definitivată lista pentru alegerile parlamentare.

Liderul social-democrat a spus că lista cu parlamentarii care vor reprezenta județul, în viitoarea stagiune, va avea la bază activitatea organizației și nu a exclus că pot intra și persoane noi.

Nu am început o discuție în ceea ce privește lista pentru alegerile parlamentare. Consider că este încă devreme pentru acest lucru. Bineînțeles, anumite gânduri există, pentru că nu consider că vom creiona lista, într-o lună. Ea se bazează pe activitatea organizației, nu numai a parlamentarilor, pe acea listă pot intra și persoane noi, nu trebuie să fie doar din rândul parlamentarilor. Lista se va baza pe activitatea pe ultimii patru ani.
Nu pot spune că vor fi sau nu schimbări, pentru că nu ar fi corect. Așa cum v-am spus, nu am creionat, încă, lista, dar anumite gânduri există”, a spus Marius Oprescu.

În urma alegerilor din 2020, din partea PSD Olt au mers în Parlamentul României: senatorii Paul Stănescu şi Siminica Mirea şi deputaţii Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu şi Emil Albotă.

sursa foto arhivă, facebook psd olt