Un tânăr de 18 ani a murit, în urma unui grav accident rutier ce a avut loc în Slatina. Alți doi adolescenți au ajuns la UPU Slatina

Un grav accident rutier a avut loc în municipiul Slatina, în noaptea de 8 iulie, ora 03.20, un tânăr de 18 ani pierzându-și viața. Mașina în care se afla a intrat într-un stâlp, pe strada Oituz, din Slatina. Alți doi tineri au ajuns la UPU Slatina, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Mașina era condusă de un tânăr de 19 ani, din comuna Cârlogani, acesta intrând în coliziune cu un stâlp, pe strada Oituz din Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlogani, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma evenimentului rutier, doi tineri de 17 și 18 ani, ambii din municipiul Slatina au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar un tânăr de 18 ani, din comuna Bălteni, a decedat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

foto: fotografie ilustrativă