FOTO. Sportivii și antrenorii și-au ridicat premiile de la CJ Olt

Consiliul Județean Olt a premiat luni, 1 martie 2021, performanțele sportivilor și antrenorilor care au obținut rezultate deosebite la Campionatele Europene și Balcanice, Sporturi Olimpice, anul trecut.

Cel mai bun premiu, în valoare de 4000 lei, l-a obținut Adina Diaconu, alături de domnul antrenor, Petre Arnăutu, pentru performanța locului I la Campionatul European U21, Dublu Mix, Tenis.

De asemenea,  performanțe extraordinare au obținut și atleții de la CSM Slatina, Simona Floricel și Andrei Neagoe, pregătiți de antrenorul Daniel Bărbuți, locurile I și III la Campionatul Balcanic, fiind premiați cu 3.000 de lei, respectiv 2.000 lei, fiecare.

Premiul de 1.500 de lei a fost acordat Ramonei Drăgan și antrenorilor Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, locul V la Campionatele Europene.

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a precizat că se mândrește cu rezultatele sportivilor olteni.

„Mă bucur că ne vedem, chiar și în acest context dificil, în care ne plasează pandemia. Cu toate acestea, n-ați renunțat și v-ați pregătit la fel de intens și, iată, rezultatele se văd. Pentru sacrificiile pe care le presupune viața de sportiv, pentru performanțele extraordinare pe care le înregistrați de fiecare dată, astăzi, vă  transmitem prețuirea noastră. Vă felicităm și ne mândrim cu rezultatele dumneavoastră, care pun, an de an, Oltul pe harta premiilor internaționale la competițiile sportive”, a spus președintele CJ Olt, Marius Oprescu.