COVID a mai făcut o victimă, în Olt. Un bărbat din Corabia a murit acasă, după ce a refuzat internarea

DSP Olt a anunțat un nou deces din cauza COVID la nivelul județului. Este vorba despre un bărbat de 77 de ani, din Corabia. Olteanul s-a prezentat pe 4 ianuarie la Spitalul Orășenesc Corabia cu stare generală alterată, dar a refuzat internarea.

„Persoana de sex masculin, în vârstă de 77 ani, din mediul urban s-a prezentat în data de 4 ianuarie 2020 la Spitalul Orășenesc Corabia cu stare generală alterată, motiv pentru care i s-a recoltat o proba pentru determinarea infecției COVID-19. A refuzat internarea”, a precizat purtătorul de cuvânt al DSP Olt, Gabi Gogiu.

Rezultatul probei a venit pe 5 ianuarie, bărbatul fiind confirmat cu virusul SARS-COV2.

Suferea de diabet Zaharat tip I, tensiune arterială, clasa a II/III, cardiopatie ischemică cronică, adenom de prostată, accident vascular cerebral ischemic cronic.

Cei de la DSP Olt au precizat că a murit pe 6 ianuarie, la domiciliul său, din cauza stopului cardiorespirator și a infecție Covid-19.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, vineri, 8 ianuarie, 47 de noi cazuri pentru județul Olt, numărul infectărilor urcând la 9.788.