Angajări la IPJ Olt. Înscrierile se fac până pe 29 decembrie

IPJ Olt a scos la concurs un post de ofițer de poliție, două posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și trei posturi de agent de poliție. Aceștia vor lucra la Poliția Animalelor, structură ce va funcționa în cadrul IPJ Olt.

Înscrierile se fac on-line până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În total, Poliția Română scoate la concurs 264 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă pentru Protecția Animalelor. Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție la care au scos posturile la concurs, până pe 28 decembrie 2020.

Astfel, sunt scoase la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.