Trei primării din Olt fac angajări, pe final de an

Trei primării din Olt au scos la concurs posturi chiar pe finalul anului.

Astfel, Primăria Pârșcoveni are nevoie de un referent debutant și un muncitor calificat, cele două posturi fiind pe perioadă nedeterminată.

Pentru postul de muncitor calificat, candidații trebuie să dețină un curs de calificare instalator instalații tehnico-sanitare finalizate cu certificat de calificare, iar pentru referent sunt acceptate doar studii medii, iar cei interesați de post nu au nevoie de vechime.

Candidații își pot depune dosarele până pe 30 decembrie, proba scrisă este organizată pe 11 ianuarie, data interviului urmând a fi comunicată ulterior.

Și Primăria Gârcov angajează un inspector, grad II, pentru Compartimentul Fond Funciar. Pentru acest post se cer studii universitare cu licență în Agricultură, dar și vechime de cel puțin o jumătate de an.

Candidații se pot înscrie până pe 31 decembrie, pe 18 ianuarie va avea loc proba scrisă, data interviului urmând a fi comunicată ulterior.

Se fac angajări și la Primăria comunei Vădastra. Astfel este nevoie de un inspector de specialitate debutant, iar pentru acest post nu se cere vechime. Candidații își pot depune dosarele până în ultima zi din acest an, 31 decembrie, proba scrisă este programată pentru 12 ianuarie, iar data interviului va fi comunicată ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *