GEST făcut de trei elevi de la „Minulescu. Au donat 100 de cadouri copiilor de la DGASPC

Gest emoționant făcut de trei elevi de clasa a X-a ce fac parte din Consiliul Şcolar al Elevilor din cadrul Colegiului Național „Ion Minulescu” Slatina, care au dăruit, marți, 22 decembrie, o sută de cadouri copiilor de la DGASPC Olt.

Preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor din cadrul prestigiosului liceu slătinean, Alexandru Prina, a precizat că Sărbătorile de iarnă înseamnă, în primul rând, să fii generos cu ceilalți.

„Campania este inițiată de mine, însă s-au mai alăturat alți doi colegi din cadrul Consiliului Școlar al elevilor de la Minulescu. Am fost susținuți de câțiva oameni de afaceri locali ca să putem achiziționa cele 100 de cadouri pentru copiii de la DGASPC Olt. Ne-am dorit să se bucure de Crăciun, care nu este o sărbătoare doar pentru a primi cadouri, ci pentru a dărui. Am fost primiți cu colinde, iar copiii s-au bucurat tare mult de cadouri. Au primit câte o jucărie, fructe și dulciuri. În liceul nostru este o tradiție în a face acțiuni în comunitatea slătineană și ne dorim să ne implicăm și pe viitor”, a spus Alexandru Prina, care este și vicepreședintele Comitetului județean al elevilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *