Un bărbat din Slatina, prins băut la volan. S-a ales cu dosar penal

Alcoolul la volan este un fenomen. În ciuda riscurilor, mulți șoferi conduc după ce consumă alcool. Polițiștii olteni au dat exemplul a doi șoferi ce au fost prinși băuți la volan, pe raza județului.

Primul este un slătinean de 59 de ani ce a avut o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal.

„La data de 20 decembrie, ora 10.05, pe Strada Fântâna Înaltă, din comuna Vâlcele, a fost depistat un bărbat, de 59 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostre biologice”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Băut bine era și un bărbat din Dolj ce a avut o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în timp ce conducea un autoturism în orașul Balș.

„La data de 20 decembrie, ora 17.20, pe Cireşului, din oraşul Balş, a fost depistat un bărbat, de 37 ani, din judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, au mai spus polițiștii olteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *