108 candidați s-au înscris pentru cele șase posturi vacante în cadrul Poliției Animalelor Olt

108 candidați și-au depus dosarele pentru cele șase posturi scoase la concurs de IPJ Olt, vacante în cadrul Poliției Animalelor Olt. În paralel, la nivelul IPJ Olt sunt derulate și concursuri de angajare din sursă internă.

„La nivelul Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au înscris 355 de candidaţi pentru posturi care au fost scoase la concurs în luna decembrie, din sursă internă și din sursă externă. Dintre aceștia, 108 candidează pentru posturile din cadrul structurii Protecția Animalelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt au fost scoase la concurs un post de ofițer de poliție, două posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și trei posturi de agent de poliție, în cadrul structurii nou înființată, Protecția Animalelor.

Totodată, au fost scoase la concurs, din sursă internă, 24 de posturi de ofițer la următoarele specializări: centrul operațional, cercetarea și prevenirea criminalității, criminalistică, financiar, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, ordine publică, rutieră,  structura de securitate.

Înscrierile s-au realizat on-line, până la data de 28 decembrie 2020.

Informații complet despre acest concurs:

https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.