Un minor de 15 ani a murit în urma unui accident, la Bobicești. La volan era preotul din Braneț. Acesta era băut

Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, pe raza comunei Bobicești, pe DJ 644. Un autoturism a accidentat mortal un minor de 15 ani, care circula pe carosabil, în același sens de mers.

Potrivit unor surse, mașina era condusă de preotul paroh la Braneț. Bârza.

Reprezentanții IPJ Olt au precizat că șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan, având 0,45 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

„Polițiștii din cadrul Poliție Orașului Balș s-au deplasat la locul accidentului și din primele cercetări au stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 57 de ani, din comuna Bîrza și un pieton, în vârstă de 15 de ani, din comuna Bobicești, județul Olt. Din păcate, minorul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0.45 miligrame/Litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.