Șeful de post de la Bârza are nevoie de sânge. Va fi din nou operat

Șeful de post de la Bârza, polițistul de 36 de ani care pe 1 ianuarie a lovit din spate ambulanța în timp ce se afla în misiune, are nevoie de sânge.

Acesta are hemoragie internă și are nevoie de sânge grupa 0. Deși este conștient acesta se află în continuare în stare gravă, fiind internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Mai mult de atât, acesta este programat la o nouă intervenție chirurgicală.

Polițistul se afla alături de colegul său, șeful de post de la Morunglav, în mașina ce însoțea ambulanța care transporta la spital un pacient cu un comportament deviant. Pentru că pacientul a atacat echipajul medical, ambulanțierul a frânat brusc, iar echipajul de poliție a lovit din spate ambulanța.

Șeful de post de la Morungalv, 49 de ani, a fost rănit grav, iar din cauza rănilor suferite a decedat la o zi distanță după cumplitul accident ce a avut loc pe raza localității Șopârlița, fiind înmormântat luni, în orașul Balș.

Medicii de la Spitalul Slatina se luptă să-l salveze pe polițistul de 36 de ani, care acum are nevoie de sânge.

Toți cei care doresc să doneze pentru polițistul oltean pot merge la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina, menționând numele acestuia, Daniel Bărbulescu.