Senatorul Siminica Mirea, despre starea precară a tronsoanelor Slătioara și Brebeni: „Variantele de serviciu sunt aproape impracticabile”

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, a semnalat ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, problemele apărute pe DJ546 (Tronson Slatina-Brebeni) și DJ677 (Tronson Slătioara-Piatra Olt) cauzate de șantierul Drumului Expres – Tronsonul 2, Slatina-Balș.

Parlamentarul de Olt a precizat că variantele de serviciu sunt aproape impracticabile și produc mari neplăceri șoferilor din zonă.

„Lucrările la Drumul Expres – Tronsonul 2 Slatina-Balș, aflate în derulare, produc reale inconveniente de desfășurare a traficului în anumite zone de intersecție, cu rețele rutiere existente. Semnalez ministrului problemele întâlnite la variantele de serviciu instituite pe două drumuri județene, în proximitatea localităților Slatina și Piatra-Olt, cu legătură dinspre Slătioara și Brebeni. Variantele de serviciu sunt aproape impracticabile, semnalizate precar de executantul Drumului Expres. Se impune, urgent, o intervenție prin formarea unui covor asfaltic în zonă, pentru a crea siguranță și o calitate a infrastructurii pe variantele de serviciu, pe toată durata șantierului în zonele respective”, a scris senatorul de Olt pe pagina sa de socializare.