Ciobanul căruia i-au murit 70 de oi în pârâul Bârlui a fost găsit în localitatea de domiciliu

Ciobanul căruia i-au murit 70 de oi în pârâul Bârlui (Olt) a fost găsit în localitatea de domiciliu, în comuna Voineasa. Acesta a rătăcit câteva zile în județul Vâlcea, dar a revenit acasă. El era căutat de polițiști începând de miercuri, 20 ianuarie. Pompierii l-au căutat chiar și în apele înghețate ale pârâului.

Florică Țucureanu, de 50 de ani, din comuna Voineasa, avea în grijă turma de oi a unui localnic din Bobicești, de 38 de ani.

Acesta trebuie să clarifice cum au murit cele 70 de oi ce au fost scoase din pârâul Bârlui, bărbatul fiind audiat de polițiști

„Astăzi, 22 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicesti, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat bărbatul, în vârstă de 50 de ani, plecat voluntar de la domiciliu. Reamintim că poliţiştii au fost sesizaţi în data de 20 ianuarie a.c., cu privire la faptul că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, nu poate fi găsit. În urma activităţilor desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești au depistat bărbatul pe raza comunei Voineasa, județul Olt. In perioada plecării de la domiciliu acesta s-ar fi deplasat în județul Vâlcea pentru a căuta un loc de muncă. Momentan bărbatul este prezent la sediul Postului de Poliţie Voineasa, unde este audiat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.