Copilă de 15 ani, din Corabia, violată de un bărbat de 50 de ani. A sechestrat fata în locuința lui. A fost arestat

Un corăbian de 50 de ani a fost arestat, după ce duminică noaptea ar fi violat o copilă de 15 ani. Acesta ar fi profitat de adolescentă chiar în locuința sa din orașul de la malul Dunării.

Tatăl minorei a sesizat poliția, apelând serviciul 112. Polițiștii au găsit-o pe minoră în casa bărbatului. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

„La data de 1 februarie 2021, în jurul orei 00.30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. La scurt timp după sesizare, în urma activităţilor desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, minora a fost găsită în locuința unui bărbat, de 50 de ani, din aceeași localitate. Minora a declarat că ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal și ca ar fi fost violată de bărbatul respectiv. Polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat instanței care a emis pe numele său mandat de arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal si viol”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.