O clasă de la Școala „Constantin Brâncoveanu” Slatina, cursuri online, pentru că învățătoarea este în carantină. Cadrul didactic, întors de la vamă

Elevii unei clase pregătitoare de la Școala „Constantin Brâncoveanu” Slatina nu au revenit, luni, în bănci și fac cursuri tot online.

Directorul unității de învățământ, Daniel Noajă, a precizat că învățătoarea de la această clasă este în carantină, după ce fiul a fost confirmat cu virusul SARS-COV2. Elevii acestei clase vor face cursuri online până pe 18 februarie.

„Avem o grupă pregătitoare care este tot în online. Învățătoarea de la această clasă are copilul depistat pozitivi, este în carantină până să înceapă cursurile. Elevii vor rămâne în online până pe 18 februarie când are decizie de carantină de la DSP Olt. Învățătoarea nu este confirmată cu SARS-COV2, ci copilul, ea are rezultat negativ, dar așa spune procedura. Au depistat când au vrut să plece în vacanță, săptămâna trecută, în Bulgaria și au fost întorși de la vamă. Alte probleme nu aveam la nivelul unității de învățământ”, a spus Noajă.