Doi tineri și un puști de 14 ani, prinși noaptea în timp ce încercau să spargă mașini, în Slatina. Au fost reținuți

Polițiștii olteni au prins trei tineri care încercau să fure noaptea din mașinile parcate pe străzile Slatinei. Este vorba despre doi tineri, de 20 de ani, și un puști de 14 ani ce au fost prinși în flagrant.

„La data de 15 februarie a.c., în jurul orelor 01,00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt – Poliţia municipiului Slatina au reuşit prinderea în flagrant a trei persoane, doi tineri de 20 de ani şi un minor de 14 ani, toţi din municipiul Slatina, în timp ce forţau sistemul de închidere al autoturismelor parcate pe raza municipiului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți că sunt autorii mai multor furturi de acest gen.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 15 februarie, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, în formă continuată, fiind bănuiţi de comiterea mai multor furturi prin moduri de operare asemănătoare, urmând a fi propuse măsurile legale împotriva acestora. Aceştia au fost introduşi în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt”, mai arată sursa citată.

foto: arhivă