VIDEO. Casă din Slatina, în flăcări. O femeie, de 67 de ani, a ajuns la UPU Slatina

O casă de pe strada Armașului din Slatina a luat foc în această dimineață. Intervenția pompierilor a durat două ore și jumătate.

Reprezentanții ISU Olt spun că incendiul a izbucnit pentru că materiale ușor inflamabile au fost amplasate în apropierea sobei.

„Acoperișul unei locuințe și bunurile din mai multe încăperi au fost distruse, în urma unui incendiu puternic, izbucnit, cel mai probabil, din cauza materialelor ușor combustibile amplasate în apropierea sobei. Evenimentul s-a produs în această dimineață, pe strada Armașului, din municipiul Slatina. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței și la bunurile din trei încăperi, cu posibilități de propagare la alte două încăperi și la anexele aflate în apropiere”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Proprietara locuinței, în vârstă de 67 de ani, cu dispnee, a fost asistată de echipajul SMURD la locul evenimentului și transportă la UPU Slatina, de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

Au ars aproximativ 130 de meri pătrați de acoperiș, 20 de metri pătrați de tavan și bunurile din cele trei camere.