Târgul de Mărțișor din Slatina, în Parcul Tineretului din 22 februarie. Primăria Slatina pune la dispoziție peste 60 de locuri

Târgul de Mărțișor din Slatina va funcționa pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului Slatina, toți comercianții care pun în vânzare mărțișoare fiind mutați aici de pe Bulevardul A.I. Cuza.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a precizat că acest târg va fi deschis pe 22 februarie, slătinenii având posibilitatea să achiziționeze simbolurile primăverii până pe 8 martie. Comercianții au la dispoziție peste 60 de locuri.

„Târgul de Mărțișor va funcționa din 22 februarie până pe 8 martie și va fi organizat în Parcul Tineretului, pe Aleea Eroilor, se blochează practic această stradă, iar toți comercianții vor fi puși acolo. Am primit cereri, nu pot spune exact acum un număr. Noi, conform hotărârii de CL din noiembrie, avem un nou Regulament. În mod normal, erau 120 de locuri pentru comercianții de mărțișoare, dar, ținând cont de restricții și de pandemie, am limitat numărul la 60-70 de locuri. Nu i-am mai lăsat pe Bulevardul A.I. Cuza și i-am mutat pe toți pe Aleea Eroilor. Toate acțiunile primăriei se vor desfășura în Parcul Tineretului, inclusiv Expo Flora, toate”, a spus viceprimarul Gigi Vîlceleanu.