VIDEO. Patru tineri se aflau în mașina implicată în accidentul de la Cârlogani. Șoferul are 18 ani

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă, 20 februarie, în comuna Cârlogani. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru tineri. Șoferul mașinii, de 18 ani, din localitatea Crețeni, județul Vâlcea, a fost găsit încarcerat, conștient.

Reprezentanții ISU Olt au precizat că trei dintre tinerii ce erau în mașină au ajuns la UPU Slatina pentru îngrijiri medicale. O adolescentă de 16 ani a refuzat transportul la spital.

„Șoferul, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatisme la membrul inferior drept și membrul superior drept, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Slatina. Un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlogani, semicomștient, politraumatizat prin accident rutier a fost transportat la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina a fost transportată și o femeie, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, cu traumatism cranio-facial și traumatisme la membrele inferioare. Cea de-a patra victimă, o minoră, în vârstă de 16 ani, a refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.