Trei noi fluxuri de vaccinare, în Olt. Se pot face programări începând de mâine

Trei noi fluxuri de vaccinare împotriva virusului SARS-COV2 vor fi deschise în județul Olt, începând cu 1 martie.

Astfel, potrivit unui comunicat al Prefecturii Olt, Comitetul Judeţean de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare împotriva COVID-19 a stabilit că noile fluxuri de vaccinare alocate judeţului Olt de către CNCAV sunt următoarele:

– două fluxuri de vaccinare la Centrul de vaccinare nr. 1 Slatina, C.N. Agricol ”Carol I” – centrul nr. 1 (parter), str. Strehareț, nr. 150;

– un flux de vaccinare la Centrul de vaccinare Caracal, Clădire Administrativă Parc, str. Aleea Bibian, nr. 1.

Începând de luni, 1 martie a.c., 130 de cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech la nivel național. 156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în aceste cabinete. Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.  Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de mâine, 27 februarie, și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.