FOTO. Treceri de pietoni din Slatina, desființate pentru fluidizarea traficului. A fost obținut avizul Poliției Rutiere Slatina

Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP) din cadrul Primăriei Slatina a început desființarea mai multor treceri de pietoni din Slatina. Decizia are drept scop fluidizarea traficului și este pusă în aplicare după obținerea avizului de la Poliția Rutiere Slatina.

Astfel, joi, 25 februarie, au fost desființate trecerile de pietoni de pe strada Basarabilor, din fața sediului RDS-DIGI, și cea de pe strada Ecaterina Teodoroiu, la intersecția cu strada Crizantemei, în zona Școlii nr. 3 Slatina.

Municipalitatea a luat această decizie pentru că la doar câțiva metri de aceste treceri de pietoni mai sunt altele, iar pietonii nu sunt afectați.

Totodată, în următoarele două săptămâni, vor mai fi desființate trecerile de pietoni de pe Bulevardul A.I Cuza, din fața sediilor PSD și PNL, și cea de pe A.I. Cuza, la intersecția cu Prelungirea Tunari, în fața sediului băncii Raiffeisen.